Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 2 februari 2021

Kennis maken met de fractie? Maak een ommetje!

We maken graag met onze leden een ommetje, individueel, in één van onze mooie kernen om zo een keertje bij te praten. Daarvoor reserveren we in principe iedere laatste zaterdagmiddag in de maanden januari t/m juni van 2021.

Aanmelden

Heb je interesse? Geef je dan op door een mail te sturen naar fractie@Deliberalen.nl. Vermeld de gewenste datum plus je naam en telefoonnummer met een eventuele voorkeur voor een fractielid. We nemen daarna contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Wij zien er naar uit om met jullie de Bunnikse paden in te gaan en de lanen uit. Afhankelijk van omstandigheden en wensen kunnen we ook telefonisch of online een ommetje maken. We zijn heel bedreven inmiddels met Zoom, FaceTime, Whatsapp, enz. Ook dat kan een bijpraat-optie zijn.