Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 10 september 2020

Hein Hoitink (fractievoorzitter de Liberalen) neemt afscheid

In de raadsvergadering van 17 september 2020 neemt Hein Hoitink afscheid van de gemeenteraad en beëindigt hij zijn politieke carrière in de gemeente Bunnik. Hein heeft 18 jaar een enorme bijdrage geleverd aan de lokale politiek in verschillende functies. Het afscheid is digitaal te volgen via de website van de gemeente.

Hein had eerder al aangekondigd te willen stoppen en te gaan genieten van zijn pensioen, maar nu is het moment dan echt daar. Het raadslid-stokje wordt overgedragen aan Inge Suijker – zij was hiervoor al actief in het bestuur van de Liberalen – en Frans Pouw neemt de rol van fractievoorzitter op zich.

Wij zijn Hein zeer dankbaar voor alles wat hij voor de gemeente Bunnik heeft gedaan!