Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 30 mei 2019

Wethouder Jorrit Jan Eijbersen kondigt vertrek naar Gooise Meren aan

Onze wethouder Jorrit Eijbersen zal door de VVD-fractie van de gemeenteraad van Gooise Meren voor benoeming worden voorgedragen als wethouder in die gemeente. Wij feliciteren Jorrit van harte met deze voordracht. De gemeente Gooise Meren krijgt met hem een ervaren, betrokken en enthousiaste bestuurder, die zijn sporen heeft verdiend in Bunnik.

Gedurende afgelopen negen jaar heeft Jorrit zich met hart en ziel ingezet voor onze gemeente. Wij zijn hem daarvoor dankbaar. Zijn vertrek betekent het nodige voor het gemeentebestuur van Bunnik, maar wij gunnen hem van harte deze nieuwe uitdaging in zijn bestuurlijke loopbaan.  De fractie van De Liberalen gaat nu zo spoedig mogelijk op zoek naar kandidaten voor zijn opvolging, ten einde met de voordracht van een nieuwe wethouder de goede bestuurlijke en politieke samenwerking met onze coalitiepartner P21 te kunnen voortzetten.