Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 15 maart 2019

Politiek café maandag 18 maart 2019

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart organiseren D66 Utrechtse Heuvelrug en D66 Zeist op maandagavond 18 maart een interactieve avond over het vervoer van de toekomst.

De provincie Utrecht streeft naar een goede bereikbaarheid per fiets, openbaar vervoer en auto in een gezonde en verkeersveilige omgeving. De provincie bepaalt hoe onze (provinciale) wegen en fietspaden er nu en in de toekomst uit komen te zien.

Hebben we over tien jaar allemaal nog een eigen auto of inmiddels een deelauto? Mag de heilige koe straks nog wel het dorp in? Worden we binnenkort voorbij gesjeesd door speed pedelacs en e-bikes?

Gastsprekers zijn D66-Tweede Kamerlid Rutger Schonis, kandidaat-statenlid Erwin Kamp en Martin de Vries, professional op het gebied van smart mobility en speed-pedelec rijder.

De gastsprekers gaan met de aanwezigen in gesprek over prikkelende stellingen die uitdagen tot uitwisseling en discussie.

De koffie en thee staat klaar op maandag 18 maart vanaf 19.30 u in de Cultuurhoek, Engweg 14 in Driebergen. Aanvang 20.00 u. Iedereen is van harte uitgenodigd.