Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 5 maart 2014

In de gemeenteraad als ‘De Liberalen’

De Liberalen - top9 kandidaten en wethouder - grootD66 en de linksliberaal getinte Bunnikse VVD hebben in Bunnik al veel jaren constructief en intensief samengewerkt. Met een lokale krachtenbundeling zijn we sterker en steviger. De lokale partij De Liberalen staat óók open voor mensen die zich liberaal voelen, maar geen band hebben met VVD en D66. Het motto van de Liberalen is ‘Ondernemend, Realistisch en Vernieuwend’.
De Liberalen hebben 5 van de 15 zetels in de gemeenteraad in Bunnik. Samen met P21 vormen De Liberalen het college van Bunnik. Wethouder van De Liberalen is Jorrit-Jan Eijbersen. De fractie van de Liberalen bestaat uit D66’ers Hein Hoitink, Jacqueline Sweerts en Klaas Maijer en vanuit de VVD Jan Buzepol en Fred Schenk.
Voor actuele informatie over issues en standpunten zie www.deliberalen.nl